Wij helpen bij al uw hypotheek vragen!

  • Voor welk budget kan ik een nieuwe woning kopen?
  • Woning kopen of toch liever verbouwen?
  • Hoeveel geld kan ik lenen?

Vragen of speciale wensen?
De hypotheekadviseur komt
gratis bij u langs!

Contact
Kansen vergroten
Een woning zoeken?
Kansen vergroten
Bieden via het platform?

Of u nu al langere tijd aan het nadenken bent om te gaan verhuizen of dat u vandaag voor het eerst nadenkt over uw eerste eigen woning, het begint altijd met een persoonlijk hypotheekadvies. Wij zijn graag vanaf het begin van uw zoektocht betrokken om uw woonwensen uit te laten komen.

Page divider

Wat mag u van ons verwachten?

Page divider
DUIDELIJK

Wanneer u een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek hebt gemaakt, zal een van onze hypotheekadviseurs u thuis bezoeken om een inventarisatie te maken van de huidige financiële situatie en uw wensen. Nadat de inventarisatie is afgerond ontvangt u van ons advies over uw maximale hypotheek, krijgt u een indicatie van de maandlasten en leggen we u alles uit over de bijkomende kosten koper en het aankooptraject.

Duidelijk
U staat centraal
U STAAT CENTRAAL

We gaan daarin een stap verder dan onze collega’s omdat wij van mening zijn dat u geen woning aan kunt kopen wanneer u alleen weet wat u maximaal kunt lenen, maar juist een indicatie van de maandlasten en het benodigde eigen vermogen van belang zijn om voor uzelf een totaalplaatje te krijgen. We zijn daarbij onafhankelijk waardoor u ten alle tijden centraal staat.

BETROKKEN

Tijdens uw zoektocht blijven we betrokken en adviseren we u over de eventuele veranderingen en mogelijkheden. Wanneer u een bod uitgebracht hebt op een woning en deze is geaccepteerd, zal het aanvraagproces voor de hypotheek van start gaan.

Betrokken

Veelgestelde vragen

Page divider

Banken zijn in veel gevallen huiverig voor het verlenen van een hypotheek aan (startende) ondernemers. Er zijn echter (tijdelijke) mogelijkheden waar banken niet aan te pas komen. Let op: de hypotheekrente is veelal een stuk hoger dan de rente die banken hanteren. Doel is vaak om na één tot drie jaren deze vorm van hypotheek over te sluiten naar een bank. De ondernemer koopt dus tijd om de eigen inkomsten op orde te brengen en toch een woning aan te kunnen schaffen. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Gemiddeld duurt het proces van een hypotheekaanvraag tussen de zes en acht weken, vanaf het moment dat uw adviseur de aanvraag doet tot het tekenen van de hypotheekakte. Afhankelijk van uw wensen en situatie kan het langer duren of juist sneller gaan.

Uw woning verkopen

Wij verkopen uw woning beter, sneller, transparanter dan de gemiddelde makelaar en we zijn ook nog eens de goedkoopste (gratis!). U kunt kiezen om het geheel zelf te doen met eventuele hulp van ons of fullservice. Wij regelen het adverteren op Funda, sociale media, onze eigen Huizenhub-klanten en helpen u met taxatie, foto’s en bezichtigingen. Alle biedingen gaan volgens ons biedingsplatform, zodat u kunt zien welke biedingen er binnenkomen en tegen welke condities.

Overige dienstverlening

Page divider