De beste prijs voor uw woning!

  • Zie direct hoeveel interesse er is in uw woning.
  • Wij zijn gratis, dus geen makelaarskosten.
  • (Deels) zelf verkopen of alles uitbesteden?
    Wij helpen, u beslist.

Registreer Gratis om uw woning te verkopen.

Kansen vergroten
Een woning zoeken?
Kansen vergroten
Hypotheekadvies nodig?

Hoe het werkt

Page divider
STAP 01

Registreer uw woning, ontvang een gratis waardebepaling en zie gelijk hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in uw woning.

STAP 02

Kies uit een van de onderstaande pakketten om uw woning te verkopen of maak een afspraak.

STAP 03

Wij nemen het gehele proces met u door en zorgen voor de foto’s, plattegronden, adviseren u over de vraagprijs, adverteren op Funda en regelen de bezichtigingen.

STAP 04

We zetten uw huis op ons biedingsplatform, zodat kopers tegen elkaar opbieden. Dit is transparant en zorgt voor de optimale prijs.

STAP 05

Wij bellen de hoogste bieders na om hun bod te verifiëren en samen nemen we de hoogste biedingen met u door. U hoeft namelijk niet akkoord te gaan. U kunt altijd nog voor een 2e ronde kiezen.

STAP 06

Erg veel interesse in uw woning? Dan is er de optie om geïnteresseerden te laten bieden onder voorbehoud van bezichtiging. Zo kunt u uit alle inschrijvingen toch nog het beste bod eruit halen door een 3e bezichtigingsronde in te plannen voor mensen die al hebben geboden.

STAP 07

Zit het juiste bod er tussen? Gefeliciteerd! Wij nemen contact op met de koper, regelen de koopovereenkomst en informeren de notaris, zodat u alleen nog maar hoeft te tekenen.

Kies je pakket

Page divider

Huis verkopen?

Wij regelen het voor u. Kies zoals u het wilt.

FREE PAKKET (gratis)

Persoonlijke begeleiding

*

Professionele foto’s

*

Inmeetrapport en plattegronden

*

Advies vraagprijs door makelaar

*

Plaatsing op Funda

*

Wij regelen: koopovereenkomst, notaris, e.d.

Afspraak inplannen

PREMIUM PAKKET (€ 499,-)

Persoonlijke begeleiding

*

Professionele foto’s

*

Inmeetrapport en plattegronden

*

Advies vraagprijs door makelaar

*

Plaatsing op Funda

*

Wij regelen: koopovereenkomst, notaris, e.d.

*

+ Wij regelen de bezichtigingen

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Page divider

Huizenhub adviseert u over de juiste vraagprijs door middel van een gratis waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling is gebaseerd op de kenmerken van uw woning en data uit de actuele woningmarkt. Voordat u uw woning te koop zet heeft u contact met uw persoonlijke wooncoach die samen met u de vraagprijs vaststelt.

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u snel uw woning verkocht wilt hebben. Om het verkoopproces te versnellen kunt u bijvoorbeeld alvast een bouwkundige keuring laten uitvoeren, of het biedingsproces vroegtijdig starten met de mogelijkheid te bieden onder voorbehoud van bezichtiging. Ook kunt u kiezen voor één biedingsronde en bieders vragen een onderbouwd bod te doen; een bod dat is getoetst door een financieel adviseur op haalbaarheid. Informeer naar alle mogelijkheden.

Contact

Niet iedere koper zit te wachten op een woning met brandschade of bouwkundige problematiek. Wellicht is uw woning wél interessant voor investeerders die minder persoonlijk risico ervaren bij de koop van zo’n woning. Huizenhub heeft contact met vastgoedinvesteerders. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Jazeker! Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van uw woning en terug huren. U heeft dan geen onderhoud en eventuele verbouwkosten, maar kunt wel prettig wonen op een plek die u goed kent. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

We zouden het fijn vinden als u uw vraag naar ons mailt. Zo krijgt u alsnog antwoord en kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

Contact

Uw woning verkopen

Wij verkopen uw woning beter, sneller, transparanter dan de gemiddelde makelaar en we zijn ook nog eens de goedkoopste (gratis!). U kunt kiezen om het geheel zelf te doen met eventuele hulp van ons of fullservice. Wij regelen het adverteren op Funda, sociale media, onze eigen Huizenhub-klanten en helpen u met taxatie, foto’s en bezichtigingen. Alle biedingen gaan volgens ons biedingsplatform, zodat u kunt zien welke biedingen er binnenkomen en tegen welke condities.

Overige dienstverlening

Page divider