Hoeveel is uw woning waard?

  • Ontvang een gratis waardebepaling.
  • Een serieuze indicatie, geen dure taxatie
  • Onze waardering helpt u verder bij de verkoop.

Registreer Gratis om het aantal potentiële kopers te zien en de waardebepaling te ontvangen.

Huis verkopen
Uw woning verkopen?
Kansen vergroten
Hypotheek advies nodig?

Hoe het werkt

Page divider
01
Maak een account aan en vul de gegevens van uw woning zo nauwkeurig mogelijk in. Maak een account aan
02
Geef tevens aan dat u een gratis woningwaarde check wilt ontvangen. Geef aan dat u een gratis woningwaarde check wenst.
03
Na voltooiing ziet u gelijk hoeveel mensen er geïnteresseerd zijn in uw woning. U gelijk hoeveel mensen er geïnteresseerd zijn in uw woning.
04
Wij mailen u de waardebepaling.

Veelgestelde vragen

Page divider

Nee, de gratis waardebepaling is geen taxatie van uw woning. Een waardebepaling is veel minder uitgebreid dan een taxatierapport. Het taxatierapport is een officieel document dat door de bank, de Belastingdienst en verzekeraars wordt geaccepteerd en nodig is voor de koop van een woning. Zo wil de bank graag precies weten hoeveel het onderpand, in geval van een hypotheek, waard is. Daarnaast moet het taxatierapport worden goedgekeurd door een onafhankelijk instituut. Bij de verkoop van een woning is een taxatierapport niet nodig, maar kan de waardebepaling helpen om tot een reële vraagprijs te komen.

De vraagprijs kunt u bepalen als u de waarde van uw woning weet en de actuele marktsituatie. Huizenhub zorgt, indien gewenst, voor een gratis waardebepaling. Samen met de wooncoach bespreekt u de vraagprijs en stelt deze vast. Uw woning kan in de verkoop!

Uw woning verkopen

Wij verkopen uw woning beter, sneller, transparanter dan de gemiddelde makelaar en we zijn ook nog eens de goedkoopste (gratis!). U kunt kiezen om het geheel zelf te doen met eventuele hulp van ons of fullservice. Wij regelen het adverteren op Funda, sociale media, onze eigen Huizenhub-klanten en helpen u met taxatie, foto’s en bezichtigingen. Alle biedingen gaan volgens ons biedingsplatform, zodat u kunt zien welke biedingen er binnenkomen en tegen welke condities.

Overige dienstverlening

Page divider